Minecraft Lav Yükseliyor Nasıl Oynanır? Minecraft Lav Yükseliyor Taktikleri

 


Popüler oyunlardan biri olan minecraftın sadece hayatta kalma ve creative modlarının dışında kendiniz server kurup ya da başka serverlara katılıp oynayabileceğiniz modları bulunmakta. Bunlardan biri ise Lav Yükseliyor.


 Lava yükselmeye başlamadan önce size belirli bir süre veriliyor ve bu süre içerisinde size lazım olabilecek ekipmanları toplamanız gerekiyor. Harita rastgele olduğu için ne zaman ne çıkacağını bilemezsiniz. Kazma, taş, toprak, yiyecek. Size lazım olacak her şeyi toplayabildiğiniz kadar toplamanız gerekiyor ki sonradan başınız sıkışmasın.

 Lav yükselmeden yeryüzüne çıkıp fırında ya da envanterde yapmanız gereken her şeyi yapın çünkü bundan sonra vaktiniz olmayacak.

 Bundan sonra yapmanız gereken ise çıkabildiğiniz kadar yukarı çıkıp diğer insanları lava düşürmek ya da öldürmek.

 Olta yapıp insanları çekerek düşürebilirsiniz, ok ve yay yapıp vurabilirsiniz, onlara doğru yol yaparak kılıç savaşı yapabilirsiniz, kova yapıp lav ya da su doldurup baselerine dökebilirsiniz.

 Yapabileceğiniz bir sürü taktik var ve isterseniz sevdiğiniz minecraft yayıncılarının sunucusunda isterseniz de kendiniz server kurup arkadaş grubunuzla oynayabilirsiniz.




Minecraftı normal oynamaktan sıkılanlar, yeni şeyler denemek isteyenler için eğlenceli bir sürü mod var.

Bir diğer mod olan Minecraft Man Hunt hakkında yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Mu Rang nerede çıkar? Mu-Rang nasıl bulunur? Kırmızı bayrak - Mavi bayrak - Sarı bayrak Mu-Rang yerleri

Metin2 Goo Pae Nerede Çıkar? Bulunur? Metin2 2.Köy Boss Nerede Çıkar? Mavi Bayrak- Kırmızı Bayrak - Sarı Bayrak