Dead By Daylight Initialization Error Hatası

 

Dead by Daylight giderek popülerleşen bir oyun ve initialization hatası çok fazla çıkan hatalardan biri. Bu sorunu çözebilmek için yapabilecekleriniz ise burada.


Yöntem 1

İnternetinizin düzgün çalıştığından emin olun. Öncelikle modeminizin ayarlarına bakın sonra da bilgisayarınızın bağlantı ayarlarına.

Yöntem 2

Hatayı steam üzerinden alıyorsanız common klasörüne girdikten sonra dead by daylight'ı silin ve steam cloud özelliğini başlatın. Eski kullanıcı dosyalarını silin. Eski cloud klasörü var ise onu da silmeniz gerekiyor. Program Files girip steam'e basın userdataya basın ve random numaralı dosyayı silin.

Yöntem 3

Serverlarla alakalı bir durum olabileceği için biraz beklemenizi öneririz. Eğer server hatası ise internette yapacağınız kısa bir araştırma ile bunu öğrenebilirsiniz.

Yöntem 4

Xbox kullanıcısı iseniz ayarlara basın. Konsol ayarlarına basın disc blu ray kısmını açın. Persistent storage'a basın ve onu temizleyin. Konsolunuzu tekrar başlatıp oyuna girmeyi deneyin.





Yöntem 5

Ps4 kullanıcısı iseniz güç tuşuna basılı tutup playstatiton'ı kapatın ve fişini çekin bir süre bekledikten sonra tekrar takın ve başlatın oyuna girmeyi deneyin.

Yöntem 6

Eğer kullanıcı adınızda çeşitli semboller ve harfler var ise hataya bu da sebep oluyor olabilir kullanıcı adınızı sadece normal harfler ve sayılarla alın.

Yöntem 7

Oyunu yönetici olarak başlatın tüm oyunlar için kullanılabilecek garanti bir yöntemdir bu.

Yöntem 8

Eğer modeminiz güvenli internet modundaysa aile modu gibi ayarları varsa da bu hatayla karşılaşıyor olabilirsiniz İnternet sağlayıcınızla görüşün.




İyi Oyunlar

Yorumlar

  1. faydalı yazı teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Abi ben common klasorunden oyunun klasorunu sildim oyunu baştan indirmeye başladi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metin2 Mu Rang nerede çıkar? Mu-Rang nasıl bulunur? Kırmızı bayrak - Mavi bayrak - Sarı bayrak Mu-Rang yerleri

Minecraft Lav Yükseliyor Nasıl Oynanır? Minecraft Lav Yükseliyor Taktikleri

Metin2 Goo Pae Nerede Çıkar? Bulunur? Metin2 2.Köy Boss Nerede Çıkar? Mavi Bayrak- Kırmızı Bayrak - Sarı Bayrak